Preskoči na sadržaj Pređi na glavnu navigaciju Pređi na podnožje

JP “SRC Dubočica Leskovac”  je osnovano 01.07.1983. godine. a 23.09.2016.godine je Odlukom Skupštine grada Leskovca kao pravni naslednik nastaje Ustanova za sport i fizičku kulturu”SRC Dubočica Leskovac”.

Ustanova za sport i fizičku kulturu„Sportsko rekreativni centar Dubočica Leskovac“ , obavlja delatnosti od opšteg interesa i to delatnosti  sportskih objekata kao i pružanja usluga građanima i sportistima za takmičarske, trenažne i rekreativne aktivnosti u sportskim objektima.

U sklopu Ustanove se nalaze velika dvorana, mala dvorana, olimpijski bazen, srednji i  manji(dečiji bazen), kuglana, teretana,sala opremljena za boks i kik-boks, prostor za stoni tenis, i teniski tereni, restoran.

U letnjem periodu dostupni su sadržaji: mali fudbal, odbojka na pesku,, rukomet na pesku.Postoji mogućnost iznajmljivanja ležaljki u vreme sezone.

Za sve zainteresovane tu je i Avantura-park, sa brojnim sadržajem.


Grad Leskovac je grad bogate sportske prošlosti. Sa ponosom možemo nabrajati uspehe naših sportista na domaćim i stranim takmičenjima  fudbala, rukometa, odbojke, košarke, kik boksa i drugih sportova.

Šifra delatnosti: 9311
Delatnost: Delatnost sportskih objekata
PIB: 100524101
Matični broj: 07327609
Sedište: Ul.. VLAJKOVA br. 152
16000  Leskovac

Nazad na Vrh